avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

http://www.anofm.ro/258_anunt-ocupare-functie-publica-prin-transfer

Am gasit urmatorul anunt:

Anunt ocupare functie publica prin transfer
Mar, 15/04/2008 - 12:47 — adrian_petrache
"Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, cu sediul in Str.Avalanşei, nr. 20-22, sector 4, Bucureşti, in baza art. 90 alin.(7) din Legea nr. 188/1999, republicata, anunta ocuparea prin transfer la cerere a unei functii publice de consilier juridic asistent tr. sal.3, în termen de 5 zile de la data publicarii anuntului.
Relaţii suplimentare la telefon: 303.98.58 sau 303.98.37"

dar spre surprinderea mea acea lege mentionata, 188/1999, la acel articol are doar 2 litere si nici vorba de "transfer".
Eu stiam ca nu mai exista "transfer" de la un loc de munca la altul.
Ma "Ilumineaza" si pe mine cineva?
Nu ma interseaza postul de ocupat, e chestie de lege, sau sunt eu tampit!?

cu multumiri,
danjoe
Cel mai recent răspuns: iuliaro2006 , utilizator 22:30, 1 Iulie 2008
Stimate coleg, sunteti perfect normal, nu vi se intampla nimic. Decat faptul ca traiti in Romania. Si fiind vorba de un post de functionar public... e mai mult decat vesel, se mai justifica :( prin aceea ca mai gasim si oameni numiti politic in functii paraleli cu meseria. Cat priveste faptul ca vine de la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă... e fara cuvinte. Mai am niste exemple dar vi le trimit pe mesaj privat. Le-am trait personal, mult mai grave (nu spui cine, persoana importanta) si inca nu am curaj sa vorbesc public... Si daca astfel de persoane au dat anuntul de angajare, pentru ca ultima oara cand au mai citit ceva era in facultate, in cazul persoanei cunoscute de mine se intampla acum 52 de ani, ... totul se justifica.
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2008
iuliaro2006, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea posturilor henriettebondar henriettebondar Speta: Postul existent in regim contractual: referent (agent fiscal) ,conform art.2 , 107 si 111 din Legea nr. 188/1999 trebuie transformat in functie ... (vezi toată discuția)
Transfer in interesul serviciului monica i monica i sunt pusa in fata urmatoarei situatii: ma transfer in interesul servicului in conditiile art.90 din Legea 188/1999. Legea spune ca ma pot transfera pe un post ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere pe functie publica temporar vacanta raresu raresu se poate face transfer pe o functie publica temporar vacanta? cum? (vezi toată discuția)