avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum sa procedez
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum sa procedez

Vreau sa infintez o firma dar, am o mare problema. Eu sunt evacuat prin legea 112 ... cu revendicarile. Am bagat dosar la primaria de sector pt. casa si astept sa-mi dea casa, ... insa dupa cate stiu eu daca i-mi infintez o firma .SRL ma scoate din lista de asteptari ... momentan primesc si o suma de bani ca ajutor de chirie, si aceas problema cand am vrut sa-mi iau masina ma informat cineva de la D.G.A.S ca daca apar cu masina inscrisa pierd ajutorul de chirie... se intelege de la sine ca daca apar cu firma sigur pierd ajutorul de chirie dar ... nu conteza, Inportant sa nu pierd dosarul la casa cum sa procedez , avand invedere ca nu am pe numele cui sa trec SRL-ul. ma risc daca i-l trec pe numele meu sau e doar un zvon..... e legal?
Cel mai recent răspuns: ContSters205308 , utilizator 20:27, 4 Mai 2011
Poti incheia un contract de comodat cu o persoana, prieten ,ruda care are o proprietate si infiitezi firma la acesta (numai sediul social) sau poti declara firma la avocat la sediul cabinetului pe perioda de 6 luni (cu drept de prelungire )
Multumesc pt. raspuns . Dar problema nu e rezolvata, stiam ca pot inchiria sediu-l pt. firma. Problema mea e ca voi aparea ca asociat unic (patron) si administrator, chestia asta se poate sa-mi afecteze dosarul depus la primarie pt casa fiind evacuat pe legea 112 . A-s putea sa trec pe alcineva ca asociat ( patron) dar nu am pe cine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl in ap prima casa MadalinaIBlj MadalinaIBlj Bună! Ma interesează sa deschid un SRL în apartamentul achiziționat în urma cu un an prin programul \"prima casa\". Problema mea este ca fiind în ... (vezi toată discuția)
Asociat unic cu actiuni la sif ovidiupintican ovidiupintican Buna seara. Doresc sa infintez un SRL. In care sa fiu asociat unic. Problema e ca detin actiuni la SIF de la privatizarea in masa. Nu castig mai nimic de ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi incorecti Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Va rog o mana de ajutor. Multumesc. As vrea sa inchiriez un apartament al unei rude plecate din tara si ea se teme sa nu bage chiriasi in casa ... (vezi toată discuția)