avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... persoana cu handicap
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

persoana cu handicap

am o verisoara care a vut ghinionul sa fie implicata intr-un accident rutier in urma caruia a ramas imobilizata de la jumatate in jos.intrebarea mea e :cum poate matusa mea sa stranga bani pentru investigatii ulterioare trebuie sa fie persoana fizica sau asa ceva?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2011
tartalak, utilizator
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 23:50, 6 Mai 2011
Cazul trebuie preluat si gestionat de un ONG de specialitate, care poate incheia contracte de sponsorizare pentru cazul X cu diversi sponsori sau sa deschida un cont pentru donatii pers. fizice. De asemenea aceasta organnizatie va evidentia si destinatia legala fondurilor si va efectua platile necesare interventiilor, tratamentului, recuperarii.....
Ca persoana fizica , in cazul spus de dv., nu puteti incheia contracte de sponsorizare.
Sau poate sa isi infiinteze propriul ONG.
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2011
br_nicku, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare bunuri in alte scopuri fata de cele pentru care s-au obtinut fonduri marius23oct marius23oct Salut Am urmatorul caz: fac parte dintr-un ONG si am avut o campanie care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru achizitionarea unui bun (autoturism) ... (vezi toată discuția)
Strangere de fonduri firilacroco firilacroco Buna ziua, Eu alaturi de doi colegi ne-am calificat la un concurs international de informatica in Statele Unite. Bineinteles ca nu avem de unde sa ne platim ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare club de fotbal privat (ong) petrosoro petrosoro Buna ziua, Baiatul meu activeaza la un club de fotbal privat (ong), ca si parinte pot sa sponsorizez aceasta asociatie sportiva? Multumesc. (vezi toată discuția)