Buna seara as dori sa pun niste intrebari .....sau sa ma lamureasca cineva ....am dus un telefon samsung c 520 la reparat la un magazin din Baia Mare unde era facut contractu si garantia la telefon ...telefonul nu se mai incarca ....mi-sa zis k sa vin peste 10 zile dupa el k nu trebuie sa stept mai mult...telefonul o fost trimis la un service in Bucuresti si cica la primit in data de 18 05 2008 si la reparat in data de 24 05 2008. azi m-au sunat sa imi zica ca a ajuns telefonul si ca mi-a anulat garantia pt ca la-m scapatpe jos .....nu ma intereseaza ca a anulat garantia ...dar pot sa ii reclam pt ca mi-a tinut telefonul mai bn de o luna???? si nici macar nu mi-a dat alt telefon pt ca telefonul meu era pe abonament....nu stiu ce sa zic acum telefonul nu mai merge deloc si bateria nu primeste curent ....ce pot sa fac? Va multumesc
Sunteti sigur ca nu l-ati scapat pe jos? Pentru ca e posibil ca telefonul sa fi fost expertizat la Bucuresti si in cazul acesta sunteti in culpa, pentru nerespectarea instructiunilor de folosire ale aparatului.
Daca nu s-a intamplat asa ceva, dupa ce cititi cu atentie prevederile contractului, ii puteti notifica in sensul inlocuirii telefonului, acesta fiind defect sau sa va dea contravaloarea acestuia in bani. Sigur ca veti solicita si rezilierea contractului, potrivit dispozitiilor din contract.
Va trimit la contract, intrucat am vazut multe modele de astfel de contracte si ele nu sunt f. favorabile cumparatorilor.
ok ...am inteles treaba asta cu garantia ca a anulat-o ....da chiar trebuia sa tina telefonul mai bine de o luna de zile????? daca atunci cand la trimis era in stare de functionare acum nu mai functioneaza deloc.....pe treaba asta nu se poate face nimik?????
VA ROG AJUTATIMA SI PE MINE!!!
vreau si io un program in care sa convertez din orice format video in 3gp am incercat Alive 3GP Video Converter
ACE MegaCodecsPack 6.01 PRO etc. Mi-au mers dar nu stiu de ce nu imi da tot videoclipul
exp:la un video de 1:10 minute imi da decat 35 de secunde