avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj + salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj + salar

buna seara,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
am aflat dupa 2 luni dupa ce am angajat o persona ca figureaza in somaj. ce este de facut:?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 5 Mai 2011
1. Il anuntati ca trebuie sa anunte AJOFM astfel incat aceasta va decide fie suspendarea somajului, daca c.i.m. este pe durata determinata sau incetarea platii daca c.i.m. este pe durata nedeterminta.

2. De asemenea, salariatul poate cumula indemnizatia cu salariul, numai daca salariul nu depaseste valoarea indicatorului social de referinta (=500 lei, in prezent).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa anunt la somaj? Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae inchei un contract cu 2 ore pe salariu min pt 2 ore trebuie sa ajung la Somaj sa anunt?Mai pot pastra somajul? (vezi toată discuția)
Intrerupere somaj perioada determinata CELENAROM CELENAROM daca sunt in somaj si ma angajez cu contract de munca pe perioada determinata sa zicem 3 luni la o firma iar ulterior ma angajez la o alta firma tot pe ... (vezi toată discuția)
Somerul poate fi recenzor? doru1961 doru1961 O persoana ce primeste indemnizatie de somaj se poate angaja cu contract civil pentru a fi recenzor la recesamantul persoanelor din octombrie 2011 sau daca se ... (vezi toată discuția)