avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru...vreau sa invat contabilitate! Am terminat acum 2 ani facultatea de stiinte economice, am fost la un interviu, mi-au dat un test si am luat nota 7.20. (deci am cat de cat habar, dar vreau mai mult). Ce ma sfatuiti sa fac? Mi-ar fi de mare ajutor sa imi trimita cineva pe mail materiale din care sa invat. Daca este cineva dispus sa ma ajute il rog sa imi lase un msj pe privat si sa ii dau adresa de mail. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:55, 5 Mai 2011
Incearca si de pe net. Sunt locuri specializate in contabilitate unde gasesti diferite monografii dar si actualizarile la zi ale legislatiei contabile , fiscale, codul muncii, legate de drepturile de autor si alte contracte, etc. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil la o firma de transport saftmiki saftmiki Vreau sa ma angajez la o firma de transport persoane ca si contabil.Pana acum am lucrat in productie(piscicultura). Ce spuneti este grea contabilitatea unei ... (vezi toată discuția)
Bataie de joc la examen Madalina28 Madalina28 Am picat si eu si sincer am primit niste note la care nu ma asteptam. Nu mi-au luat aproape nimic in considerare din ceea ce am invatat. Rusine ca isi bat joc ... (vezi toată discuția)
Calitatea studiilor ContSters172400 ContSters172400 Am intalnit o tanara licentiata in stiinte administrative care era convinsa ca a terminat facultatea de drept administrativ si dorea sa se angajeze pe un post ... (vezi toată discuția)