avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 200

Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa depun aceasta declaratie daca am PFA pe norma de venit si loc de munca de 8 ore/zii in aceeasi timp. Pe declaratie scrie ca nu, la finante imi zic ca da. Multumesc!
Formularul 200
Se utilizează la: declararea venitului net/câştigului net anual din activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor şi/sau activităţi agricole determinate în sistem real pe fiecare categorie şi sursă de realizare a venitului, transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise, operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, precum şi orice alte operaţiuni similare
Sursa:
[ link extern ]

Dupa cum observati se depune pentru cei cu sistem real,in opinia mea nu aveti de ce sa depuneti D 200.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp partial de lucru madylumy madylumy buna ziua am si eu o nelamurire: o societate are 3 salariati cu o norma de lucru de doua ore/zi, salariati care nu au contracte si in alta parte decat cele 2 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua. Sunt traducator autorizat si, de asemenea, am niste venituri si din activitati in brokerraj. Referitor la declaratia 200 - trebuie sa depun 2 ... (vezi toată discuția)
Termene de depunere a declaratiilor pentru pfa Catalina Lavinia Catalina Lavinia As dori sa stiu ce declaratii se depun in decursul unui an si ce termene au aceste declaratii, pentru PFA. Va multumesc (vezi toată discuția)