avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 200
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 200

Buna ziua.
Sunt traducator autorizat si, de asemenea, am niste venituri si din activitati in brokerraj.
Referitor la declaratia 200 - trebuie sa depun 2 declaratii 200? una pentru traduceri si cealalta pt brokeraj sau pot completa in o singurab declaratie?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 18:14, 7 Mai 2012
Nu este nevoie de 2 declaratii. Puteti inregistra in declaratie veniturile pe diferite categorii de venit cu cheltuielile pentru fiecare categorie de venituri
MERCI FRUMOS!
O singura declaratie, Pe situl ANAF regulile de completare a declaratiei 200 sunt:

"200 Declaraţie privind veniturile realizate din România (OPANAF 52/2012) Formular . Declaraţia se depune de către persoanele fizice care realizează, în mod individual sau într-o formă de asociere, venituri în bani şi/sau în natură din România, provenind din: (1) activităţi independente, (2) cedarea folosinţei bunurilor, (3) activităţi agricole pentru care venitul net se stabileşte în sistem real, (4) transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise, (5) operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, precum şi orice alte operaţiuni similare, altele decât cele cu instrumente financiare tranzacţionate pe pieţe autorizate şi supravegheate de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare. Declaraţia se completează înscriind cu majuscule, citeţ şi corect, datele prevăzute de formular. Se completează în două exemplare, din care unul rămâne la contribuabil. Declaraţia se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată. "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare anaf pentru inchidere anul fiscal 2013 ContSters81656 ContSters81656 Ce formulare trebuie depuse la administratiile fiscale pentru PFA prestari servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca, neplatitor de TVA, fara ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratie 200 pentru agentii de asigurari george-neagu george-neagu Am incheiat polite de asigurare pe baza unui contract de mandat in luna decembrie 2010, am primit comisionul datorat in luna ianuarie 2011. Acum , pana la 16 ... (vezi toată discuția)
Timp partial de lucru madylumy madylumy buna ziua am si eu o nelamurire: o societate are 3 salariati cu o norma de lucru de doua ore/zi, salariati care nu au contracte si in alta parte decat cele 2 ... (vezi toată discuția)