avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contract de inchiriere locuinta in comodat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contract de inchiriere locuinta in comodat

as dori sa inchiriez o camera la o ruda in apartament si nu stiu cum este legal,mentionez ca vin ocazional in tara si i-mi serveste la tribunal ptr a demonstra la magistrati ca am unde sa-l duc pe minor cand il iau in vacanta,multumesc
Cel mai recent răspuns: actb , utilizator 11:10, 5 Mai 2011
Va sugerez sa faceti un contract de comodat in forma autentica (incheiat la un notariat), si nu sub semnatura privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat sau declaratie de sediu? anighe anighe Buna ziua Doresc sa infiintez o asociatie ONG. Unul dintre membrii fondatori pune la dispozitie apartamentul sau pentru sediul social. In acest caz este ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat apartament carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua! Se poate face un contract de comodat intre doua persoane fizice ? Vreau sa fac un astfel de contract in ceea ce priveste un apartament. ... (vezi toată discuția)
Dau masina în folosinta nepotului. acte necesare meliandreea meliandreea Bună ziua. Soțul meu da masina unui nepot (copilul cumnatei lui) pentru a o folosi el. As dori sa fac un act de comodat prin care sa se ateste ca el ia dat ... (vezi toată discuția)