avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot taia teava care alimenteaza caloriferele de pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot taia teava care alimenteaza caloriferele de pe scara blocului?

Teava ce alimenteaza caloriferele de pe scara blocului trece prin ap meu. Eu m am debransat si am taiat toate caloriferele din apartament. Pot taia si aceasta teava fara sa am probleme?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 13:18, 6 Mai 2011
Se poate taia doar cu acordul proprietarilor,,De ce ?? pentru ca teava respectiva alimenteaza caloriferele de pe spatiile proprietate comuna, si "teava este proprietatea tuturor proprietarilor..':O:P
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
Manole Dumitru, utilizator
Nu e recomandat sa desfiintati caloriferele de pe casa scarii
Si daca totusi o tai, ce risc?
Avand in vedere ca imobilul in cauza este prevazut din constructie cu incalzire in sistem centralizat, nu aveti dreptul legal sa interveniti asupra instalatiilor parti comune si constructii din imobil
Daca va asumati responsabilitatea sa interveniti asupra tevilor parti comune ,riscati sa suportati,pe de o parte sanctiuni, din partea furnizorului de servicii si pe de alta parte din partea asociatiei de proprietari
Situatii similare au fost solutionate pe de o parte prin aplicarea de sanctiuni de catre furnizorul de servicii si in instanta fata de actiunea formulata de asociatia de proprietari in calitatea de gestionar al bunurilor parti comune instalatii din imobil
@bogg,
riscati o mare inundatie, la toamna-iarna.

Alte discuții în legătură

Vreau sa tai tevile din apartament mark65 mark65 Din toamna trecuta sunt debransat, si am centrala de apartament, Pe ianuarie a venit de plata suma de 90 lei pentru tevile din ap,caloriferul din ... (vezi toată discuția)
Plata pierderilor la caldura mara70 mara70 Locuim intr-un bloc din Galati si trebuie sa platim pierderile de la Apaterm chiar daca suntem debransati. Apartamentul este situat la ultimul nivel, etajul ... (vezi toată discuția)
Aerisire coloană încălzire FlorinL. FlorinL. Bună seara! Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc care are și etaj tehnic deasupra apartamentului meu pe o suprafață de 40% (casa liftului, ... (vezi toată discuția)