avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot taia teava care alimenteaza caloriferele de pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot taia teava care alimenteaza caloriferele de pe scara blocului?

Teava ce alimenteaza caloriferele de pe scara blocului trece prin ap meu. Eu m am debransat si am taiat toate caloriferele din apartament. Pot taia si aceasta teava fara sa am probleme?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 13:18, 6 Mai 2011
Mai bine intomiti un tabel cu proprietarii care sunt de acord cu renuntarea la caldura degajata de acel calorifer si pentru care toti platesc foarte mult( conf.legii intre 25-50% din consumul total= imens) il duce-ti la asociatie daca aveti majoritate macar si treceti la taiatul macaroanei. Asociatia va fi obligata sa tina cont de dorintele proprietarilor si sa nu mai imparta in viitor caldura degajata de la un calorifer anulat.Blindati bine de unde taiati dupa ce se termina sezonul de incalzire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa tai tevile din apartament mark65 mark65 Din toamna trecuta sunt debransat, si am centrala de apartament, Pe ianuarie a venit de plata suma de 90 lei pentru tevile din ap,caloriferul din ... (vezi toată discuția)
Plata pierderilor la caldura mara70 mara70 Locuim intr-un bloc din Galati si trebuie sa platim pierderile de la Apaterm chiar daca suntem debransati. Apartamentul este situat la ultimul nivel, etajul ... (vezi toată discuția)
Aerisire coloană încălzire FlorinL. FlorinL. Bună seara! Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc care are și etaj tehnic deasupra apartamentului meu pe o suprafață de 40% (casa liftului, ... (vezi toată discuția)