avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere succesiune notariala in cursul litigiului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere succesiune notariala in cursul litigiului pe rolul instantei

Stiu ca succesiunea notariala se suspenda daca una din parti deschide actiune in instanta. Eu am o speta in care exista deja pe rolul instantei o actiune de revendicare imobil in care initial reclamantii au sustinut ca autorii lor erau proprietari ai imobilului. Pentru ca in CF figurau si alti coproprietari indivizari se doreste obtinerea unui act notarial din care sa reiasa ca autorii reclamantilor ar avea vocatie succesorala pentru o cota majora din imobil. Notarul solicita extras de CF in care desigur nu vor aparea autorii reclamantilor.
Doua intrebari:
1. Ce procedura notariala ar fi utila cauzei ?
2. Instanta poate suspenda cauza pana la finalizarea procedurii notariale ?

Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
costif, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire adilaur adilaur In urma succesiunii ( sotia decedata ), sotul si fiul au devenit mostenitorii unui apartament . Cine trebuie sa preia rolul casei la sectia financiara ( sotul ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul ambilor parinti eu_roger eu_roger Buna ziua,va rog sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez pt. a deveni proprietarul unui apartament ai carui coproprietari sunt ambii mei parinti,decedati la ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu 5 mostenitori ContSters280283 ContSters280283 buna ziua, as dori sa stiu care este procedura in cazul in care unul dintre mostenitori nu vrea sa se faca succesiune si nici nu doreste sa paraseasca casa ... (vezi toată discuția)