Ok, poate n-ati inteles ce v-am spus! Poate am si eu partea mea de vina, poate n-am ales cea mai facila exprimare. Deci:
-D-voastra aveti impreuna cu cealalta parte o proprietate comuna, asa ca la serviciul taxe si impozite veti avea fiecare de platit din total impozit cat e cota fiecaruia. Daca doriti sa stiti de ce se procedeaza asa, va pot explica intr-un mesaj privat.
Veti figura ambii cu rol fiscal.
Ma intrebam daca pot sa preiau rolul casei pe numele lui . Din cate cunosc se poate dar doream o parere specializata !
Ce v-am spus pana aici nu e negociabil, e lege, nu-i targuiala! Daca d-voastra stiti altfel, procedati cum stiti d-voastra,
daca puteti, eu nu ma supar!
-La utilitati probabil ca veti reusi sa le lamuriti pe doamnele de la ghiseu/contracte sa va treaca
numai pe d-voastra. Insa daca prezentati extrasul de CF si daca cei/cele de la ghiseu sunt scrupulosi, veti fi trecuti ambii coproprietari in contractul de furnizre de servicii.
Unic proprietar esti
doar cand posezi un bun mobil/imobil in cota de 1/1, altfel esti
doar un
coproprietar.
Nu confundati ce va spun cu situatia cand e vorba de o familie, sot/sotie, acolo legea spune altceva, se prezuma ca fiecare sot cand incheie un act are acordul celuilalt... nu intru in detalii.