avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

In urma succesiunii ( sotia decedata ), sotul si fiul au devenit mostenitorii unui apartament . Cine trebuie sa preia rolul casei la sectia financiara ( sotul , fiul sau amindoi ) atat timp cat intabularea noua a fost facuta pe numele sotului . Dar schimbarea de titular la utilitati ( gaze..etc ) pe ce nume se face ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: adilaur , utilizator 21:02, 27 Noiembrie 2014
Ok , am inteles perfect si aveti dreptate in ceea ce afirmati ! V a multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea pe rol -va rog, ajutor, urgent !! summertime summertime Buna seara. Va rog, daca puteti sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie : mama moarta in 1969, raman mostenitori 2 fii. Succesiunea a fost facuta in 1970, ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu sa intabulez sotul ca sa vand garsoniera cumparata fara el in 2004? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Am cumparat o garsoniera in 2004. Am inscris-o la fisc si am platit toate impozitele la zi. Am uitat s-o intabulez. Sotul era plecat din tara ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie pentru a scoate pe soțul decedat de la plata ... mioara2755 mioara2755 Ce acte trebuie pentru a scoate pe soțul decedat de la plata impozitului anual pe casa? În apartament locuim eu și fiul meu și nu am făcut încă ... (vezi toată discuția)