avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrare cu telefonul mobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrare cu telefonul mobil

inregistrare cu telefonul mobil a unei discutiiconstituie proba pt depunerea unei reclamatii la parchetul militar ?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 23:43, 8 Mai 2011
O inregistrare cu telefonul mobil poate di apreciata drept dovada a unei discutii telefonice
Pentru ca o inregistrare audio-video sa constituie proba ,trebuie sa indeplineasca conditiile impuse de art 91 Codul de procedura penala,respectiv inregistrarea sa fie efectuata cu autorizarea motivata a procurorului
Se poate dispune in anumite situatii , daca se considera necesar , atestarea veridicitatii inregistrarii prin efectuarea unei expertize de specialitate , dar numai la cererea procurorului sau a instantei.
constituie uneori chiar proba zdrobitoare! mult succes! procurorii parchetelor militare sunt mult mai transanti si mai severi decat cei ai parchetelor civile,cel putin asa era cu ceva timp in urma
Poate constitui proba,numai daca persoana care a efectuat inregistrarea,era abilitata sa faca astfel de inregistrari.Atit,altfel,nu.
poate constitui proba oricum colegu,mai pune mana pe codu de p p ;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2011
avocat33, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrarea audio - proba la up adrianady adrianady Am avut o cearta cu o anumita persoana care mi-a adus numeroase jigniri si vorbe urate, am avut un MP3 in buzunar care a inregistrat ,audio,altercatia in care ... (vezi toată discuția)
Proba proces penal inregistrare audio kostin69 kostin69 in cazul unei infractiuni de amenintare cu bataie, loviri/vatamari corporale, se poate folosi ca proba o inregistrare audio. Este necesara o expertiza tehnica ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio - proba in instanta? andrei_coma andrei_coma Buna, spuneti-mi va rog, inregistrarea audio facuta cu telefonul mobil sau cu reportofon este considerata proba in instanta intr-un caz penal sau nu? va ... (vezi toată discuția)