avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrare cu telefonul mobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrare cu telefonul mobil

inregistrare cu telefonul mobil a unei discutiiconstituie proba pt depunerea unei reclamatii la parchetul militar ?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 23:43, 8 Mai 2011
Dar ca proba de sine statatoare, are valoare ? Adica necoroborata si cu alte probe poate fi suficienta pentru o condamnare ?

Scuze de exprimare - Nu am cunostinte juridice si nici de gramatica :)):))
Pot constitui mijloace de probe daca persoana si-a inregistrat propriile convorbiri, nu e nevoie de autorizatie, desi pot fi expertizate. Vedeti art. 91 ind 6 alin 2 Cod de procedura penala.

Inregistrarile prevazute in prezenta sectiune, efectuate de parti sau de alte persoane, constituie mijloace de proba cand privesc propriile convorbiri sau comunicari pe care le-au purtat cu tertii. Orice alte inregistrari pot constitui mijloace de proba daca nu sunt interzise de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea audio - proba la up adrianady adrianady Am avut o cearta cu o anumita persoana care mi-a adus numeroase jigniri si vorbe urate, am avut un MP3 in buzunar care a inregistrat ,audio,altercatia in care ... (vezi toată discuția)
Proba proces penal inregistrare audio kostin69 kostin69 in cazul unei infractiuni de amenintare cu bataie, loviri/vatamari corporale, se poate folosi ca proba o inregistrare audio. Este necesara o expertiza tehnica ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio - proba in instanta? andrei_coma andrei_coma Buna, spuneti-mi va rog, inregistrarea audio facuta cu telefonul mobil sau cu reportofon este considerata proba in instanta intr-un caz penal sau nu? va ... (vezi toată discuția)