avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... racordare gaze drum servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

racordare gaze drum servitute

Buna ziua

Asi dori sa stiu si eu daca un vecin care are drum de servitute de cealalta parte a casei sale poate fi racordat la teava de gaze de pe drumul nostru de servitute fara acordul nostru ca proprietari. Firma care executa lucrarile sustine ca teava de gaze nu este in proprietatea noastra si ei pot face racordul chiar daca drumul de servitute nu este si al beneficiarului lucrarii.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Teava gaze dmitheone dmitheone Bună ziua, am un teren pe un drum de servitute și împreună cu vecinii dorim sa ne racordam la rețeaua de gaze. Țeavă o sa fie trasa pe drumul de ... (vezi toată discuția)
Acord intelegere racord gaze Allexino Allexino Buna tuturor, Am urmarit cateva discutii pe acest forum dar nu am gasit un raspuns la o problema intampinata. Sunt recent proprietar al unei case care nu este ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)