avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... \"Nu suport stagiarii\"
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

"Nu suport stagiarii"

Aceasta este declaratia unei d-ne avocat foarte veche in profesie.
Cand crezi ca le-ai vazut sau auzit pe toate..viata iti demonstreaza contrariul
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 15:29, 5 Iunie 2011
Din pacate mai sunt si astfel de persoane. Pacat!
Asa este cand uiti ca ai fost si tu odata stagiar, mai bine sau mai prost pregatit, dar tot stagiar te numeai!B-)
Probabil a avut o stagiatura foarte frustranta, iar acum nu stie/poate decat sa faca la fel. Din pacate pentru ea, nu stie ce pierde - lucrul cu stagiarii poate fi foarte frumos. Din pacate pentru stagiarii ei, daca ii are, si ei vor pleca la drum cu gustul ei amar.
Oh dear! Dar venerabila nu a fost si ea stagiara?
Eu urmeaza sa fiu "stagiar"...din absolventii de Drept, promotia 2011...cel mai probabil din toamna asta. Dati-mi un sfat sau recomandari, izvorate din experientele voastre. Multumesc pentru atentie!:D

Alte discuții în legătură

Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)
Salariu avocat sau consiler juridic valica_21 valica_21 urmeaza sa dau licenta peste 2 saptamani si nu stiu ce o sa fac mai departe.as dori sa ma sfatuiasca cineva daca e mai bine avocat stagiar sau sa merg spre o ... (vezi toată discuția)
Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)