avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se va suspenda plata pensiei de urmas?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se va suspenda plata pensiei de urmas?

Buna ziua. Lucrez in prezent cu contract de colaborare, dar dupa ce s-a modificat codul muncii, ni s-a spus ca trebuie sa facem contract de munca. Eu beneficiez de pensie de urmas. Intrebarea mea este daca voi putea lua in continuare pensia sau se va sista daca intocmesc contract de munca? Mentionez ca pe cartea de munca vor fi trecute doar 2 ore pe zi, 170 de lei venitul brut si 140 venitul net. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
Dya05, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dya05 , utilizator 20:01, 5 Mai 2011
Gasiti raspunsul in acest topic:

www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie de urmas - salariu danutza_cristy danutza_cristy Buna dimineata (05:51)! Am si eu o dilema legata de pensia de urmas de care beneficiez de aproximativ 11 ani. Studiez la o postliceala de stat, deci ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu "pensia de urmas" dc pt cateva luni s-a avut avut un venit mai mare decat jumãtate din salariul mediu brut pe economie; lucrockit lucrockit Ce se intampla cu "pensia de urmas" dc pt cateva luni s-a avut avut un venit mai mare decat jumătate din salariul mediu brut pe economie, in anul ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare de urmas livia rosu livia rosu Nepoata mea are o pensie de urmas dupa tatal ei care a fost militar. Pensia e de 200 ron, jumatate din pensia care s-ar fi cuvenit tatalui ei, calculata in ... (vezi toată discuția)