administratorul a doua societatii comerciale a facut o procura notariala catre o persoana fizica(angajata pe una din societati) pentru a administra ambele societati, inclusiv pentru reprezentarea in fata tuturor organelor statului si nu numai. La sediul societati au venit in control cei de la Autoritatea Nationala a Vamilor pentru un control inopinat. Persoana imputernicita nu cunostea situatia societatii si a spus verbal reprezentatilor de la Vama ca nu poate arata documentele intrucat nu cunoaste situatia si sa stabileasca o alta data in care sa prezinte situatia societatii pentru a se putea informa. Am primit invitatie pentru a doua zi.un termen prea scurt pentru a intelege situatia societatii. Ce raspundere are persoana imputernicita.
scrie'' impupernicesc pe x sa administreze societatea si sa reprezinte societatea in fata organelor statului''... nu scrie nici o limitare.semnatura sa fiindu-mi opozabila mie''
Are imputernicitul obligatia sa prezinte actele societatii?
Pai... alea sunt limitele! Normal ca are obligatia de a prezenta actele societatii... reprezentare nu inseamna numai infiintarea persoanei in fata organelor statului....
Predare acte soc.com
datacom
Buna ziua.Am fost asociat unic si administrator al unui srl. In febr.2010 am facut la notariat un acord si o procura speciala prin care - imputernicesc cu ... (vezi toată discuția)