avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ce acte iti trebuie pentru fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ce acte iti trebuie pentru fonduri europene

buna ziua

vreau sa stiu cati bani iti da UE pentru tinerii fermieri programul 112
ca tot nu am inteles eu de pe saitul lor
care sunt criterile pentru fonduri europene?
ce acte iti trebuie ?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:17, 7 Mai 2011
Dati o cautare pe net si gasiti ghidul solicitantului pentru masura 112. Sunt prea multe de spus si nu cred ca e spatiu aici. Incercati cat mai mult sa intelegeti singur apoi, daca va hotarati sa faceti pasul catre accesarea acestor fonduri, e bine sa contactati un consultant. Oricum primul pas e varsta maxima de 40 neimpliniti la data depunerii cererii de finantare si dimensiunea economica a exploatatiilor agricole. Mai trebuie sa aveti in vedere nivelul minim de calificare al solicitantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 in agricultura corinagabriela corinagabriela Buna ziua..eu si sotul meu ne-am decis sa cumparam 200/250 oi(2 UDE)si sa aplicam pt tanarul fermier dar ma lovesc de ceva probleme...el are varsta de 38 ani ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Masura 112 adipro adipro Buna seara, As dori sa accesez fonduri europene pe masura 112 , insa fosta mea sotie in perioada cand eram casatoriti a beneficiat de aceasta masura. Este ... (vezi toată discuția)