1)-Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila cu titlu executoriu,in urma unui divort in care sotiei i-a fost incredintat copilul minor de numai 3ani si 8 luni,aceasta la numai o luna chemand-ul pe tatal ei reincredintindu-i minora fara acordul meu ducand-o in provincie(Suceava).Copilul fiind la bunici de doua luni,i-ar eu nu am beneficiat de orele de vizita si vacantele stabilite de lege(pogramul este de 4 ore in fiecare Miercuri a saptamanii,si de 11 ore in fiecare sambata ,o saptamana in vacanta de pasti,o saptamana in vacanta de iarna si 2 luni in vacanta de vara).
Ce pot face in cazul acesta?Cum pot sa-mi aduc copilul in buc.?Unde pot sa merg sa fac toate demersurile pentru a readuce copilul in buc?Aceasta invoca tot felul de motive pentru a nu aduce copilul in buc.!
2)- Daca nu am facut partajul cu fosta sotie, ea poate sa inchirieze o camera din apartamentul pe care il detinem in urma casatoriei,fara ca ea sa locuiasca la aceeasi adresa?
1) ii faceti plangere la politie pt nerespectarea hotararii.
puteti si sa cereti reincredintarea minorului avand in vedere ca instanta nu l-a incredintat bunicilor, ci mamei. daca dansa nu se poate ocupa de el, poate...puteti dvs.
2) fara acordul dvs nu poate
Drept vizita minor
36sorin
buna!
am si eu un mic caz!
in urma divortului,am primit drept de vizita asupra baiatului,in varsta de 13 ani,dupa programul cerut de catre mine.saptamanal,in ... (vezi toată discuția)