avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbare destinatie in cf a spatiului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbare destinatie in cf a spatiului

daca trebuie sa schimb destinatia spatiului proprietate din locuinta in spatiu comercial de ce semnaturi am nevoie?mentionez ca in bloc nu exista asociatie de proprietari.sunt suficiente semnaturile vecinilor direct afectati?
Cred ca pentru aceasta schimbare de destinatie a locuintei in soc. com. trebuie sa mergeti la ONRC, nu? Este acel formular standard Acord as. prop., insa cum nu aveti as. prop. cred ca ajunge semnatura proprietarilor direct afectati, insa trebuie sa discutati la ONRC. Da, nu toate imobilele sunt administrate de as. prop. ...
Formularul este acesta [ link extern ]

Dupa cum scrie in nota 1 din document, "În situaţia în care imobilul nu are constituită asociaţie de locatari/proprietari se va bara caseta I şi se va prezenta o declaraţie pe
propria răspundere din care să rezulte acest fapt".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social accept vecini bloc fara asociatie eugen82 eugen82 Doresc sa schimb sediul social al unui srl intr-un apartament la bloc. Problema este ca blocul fiind mic nu are asociatie constituita, proprietarii isi fac ... (vezi toată discuția)
Acord vecin pentru sediu social si punct de lucru. CosminC123 CosminC123 Buna ziua, Doresc sa imi infintez sediul social si punctul de lucru al unui SRL in propriul imobil. Locuiesc la casa, cu trei apartamente, nu exista ... (vezi toată discuția)
Conditiile in care un spatiu de locuit poate fi schimbat in spatiu pentru prestari servicii MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR Conditiile in care un spatiu de locuit, un apartament de la parterul unui bloc cu 4 nivele, poate fi schimbat in spatiu pentru prestari servicii de catre ... (vezi toată discuția)