Doresc sa schimb sediul social al unui srl intr-un apartament la bloc.
Problema este ca blocul fiind mic nu are asociatie constituita, proprietarii isi fac singuri calculele, distribuie sumele si platesc facturile de utilitati.
Va rog sa ma ajutati , daca a mai trecut cineva prin aceasta situatie, cum completez formularul de accept pt.reg.com. ?
Exista in formular doua sectiuni (casete) : I si II.
Pt. sectiunea II este clar, trec vecinii si semnaturile.
Dar nu stiu cum trebuie completata sectiunea I, cea cu datele firmei , adresa sediului, datele solicitantului.
Aceste date trebuiesc completate , altfel nu s-ar intelege pt. ce anume isi dau acordul vecinii.
Dar in nota de subsol (1) a formularului se explica : "in situatia in care imobilul nu are constituita asociatie.. se va bara caseta I si se va prezenta o declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte acest fapt"
Pai daca barez caseta I unde mai trec datele din caseta ?
Cred ca ar trebui barat doar la presedinte/administrator.
Stie cineva cum trebuie procedat?
Mai faceti o hartie suplimentara in word prin care declarati pe proprie raspundere ca nu este constituita Asociatie; o atasati la formularul-tip, pe care sa semneze doar vecinii directi. E mai simplu de facut decat de explicat :)
bine dar vecinii care semneaza pt. ce semneaza? in formular se spune asa la sectiunea II: confirmam ca spatiul, a carui destinatie se schimba, se invecineaza:..
daca nu se completeaza nimic la I., atunci nu reiese nici firma, nici adresa spatiului
Sediu pfa
s3riouss
Buna ziua, doresc sa imi fac un PFA (creare website-uri si gazduire website-uri). Locuiesc intr-o casa cu trei nivele, cate un proprietar pe nivel. Imi trebuie ... (vezi toată discuția)