avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu PFA

Buna ziua, doresc sa imi fac un PFA (creare website-uri si gazduire website-uri). Locuiesc intr-o casa cu trei nivele, cate un proprietar pe nivel. Imi trebuie acordul celorlalti proprietari? Daca da, unde gasesc un model cu acordul lor? Pe site-ul ONRC X-( nu am gasit decat un formular pentru asociatie de proprietari.

Multumesc anticipat. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 17:18, 22 Septembrie 2016
Puteti utiliza acel formular. Din moment ce nu exista asociatie de proprietari se lasa liber.
S-ar putea să vă trebuiască (cunosc PFA care s-a înfiinţat şi fără acord, dar era casă unifam.).
Formularul tot acela pe care-l ştiţi este, doar că baraţi partea cu Asociaţia de Proprietari (căsuţa I, eventual poate vă cere să daţi o declaraţie pe proprie răspundere că nu este constituită Asociaţie). Dar decât să faceţi două drumuri, mai bine mergeţi şi luaţi semnătură de la vecin (sau vecini, dacă staţi la mijloc), oricum pe el nu-l afectează cu nimic că vă semnează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social accept vecini bloc fara asociatie eugen82 eugen82 Doresc sa schimb sediul social al unui srl intr-un apartament la bloc. Problema este ca blocul fiind mic nu are asociatie constituita, proprietarii isi fac ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, avem nevoie de o ștampilă de la asociația de proprietari ... Sebescian Sebescian Bună ziua, Avem nevoie de o ștampilă de la asociația de proprietari pentru înființarea unui PFA cu sediul în apartamentul nostru, proprietate ... (vezi toată discuția)
Acord vecin necesar la infiintarea pfa catalinu catalinu Buna seara, Din motive pe care probabil le cunoasteti doresc sa trec pe PFA. Mentionez ca lucred in domeniul IT-consultanta. Am aflat cu stupoare ca am ... (vezi toată discuția)