avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acord obtinere gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acord obtinere gaz

pentru a obtine racord gaz trebuie autentificata semnatura vecinilor la notar.cum se obtine autentificarea semnaturior? adica umbli tu dupa semnaturi sau trebuie vecinii sa vina cu tine la notar?
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
cristinaboganescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:03, 6 Mai 2011
Nu se autentifica "semnatura vecinilor la notar".
Daca locuiti intr-un bloc, proprietarul coloanei de gaz va da acceptul scris.
Proprietar de coloana poate fi asociatia de proprietari sau un vecin de pe scara.
Cine este proprietarul coloanei in scara dumneavoastra?
Sunt unele firme de gaz care cer detinatorului coloanei sa aduca foaia cum ca da acordul de cuplare a unui nou doritor numai facuta la notar.
Si la blocul nostru la o alta scara au patit la fel.
Adica eu care detin coloana sa scriu ca ii dau voie lui X sa se cupleze la teava dar in fata notarului.Evindent ca tot nou venitul care vrea sa se cupleze va trebui sa plateasca si actul notarial daca nu ii convingeti furnizorul ca e de ajuns prezenta detinatorului cu accept scris.
Complet aiurea sa ceara accept in fata notarului intrucat in contractul facut de detinator cu firna nu scrie ca trebuie adus acordul de la notar.
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2011
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptul vecinilor pentru racordare la gaz iga iga chirias la stat; incalzirea in iarna asta ,facinduse electric la mine ,am platit 3500ron,am reusit sa fac rost de bani pentru racord gaze dar asociatia care ... (vezi toată discuția)
Doresc un sfat petru solutionarea unei probleme elsa28 elsa28 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am instalat centrala termica de apartament in 2001 , fiind prima persoana care a instalat centrala pe ... (vezi toată discuția)
Coloana de gaze de pe scara ??!!! Silviu79 Silviu79 Buna ziua! In anul 2008 coloana de gaze pentru centrale termice de apartament de pe scara blocului era ridicata pana la etajul 2. Eu locuind la etajul 4 a ... (vezi toată discuția)