avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegatie

Pot schimba data unei deplasari in timpul delegatiei? Am fost plecat intr-o delegatie si a trebuit sa stau mai mult decat era inscris pe delegatie. La decont, nu mi-au decontat zilele in plus spunand ca nu erau in scris pe delegatie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 6 Mai 2011
Nu avet cum sa schimbati dvs data ... pe delegatie trebuia scrisa data revenirii , chiar daca durata delegarii a fost alta ..... in acest sens, cel care va decide este angajatorul.
Cand am revenit, eu am scris daca revenirii dupa data inscrisa in momentul aprobarii. Inclusiv factura de cazare este peste data aprobata si inscrisa in ordin. Eu am stat peste data inscrisa tocmai pentru a finaliza treaba inceputa, care nu s-a putut incheia in timpul delegatiei.
Faceti o nota catre conducerea angajatorului in care explicati ca durata delegarii stabilita initial a fost prelungita din motivele ..... situatia in care ati fost obligat sa va intoarceti din delegatie in data de ... . Fata de aceste motive solicitati aprobarea duratei delegatiei sa fie cea mentionata de dvs si nu cea mentionata in ordinul de delegatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna ciorel ciorel Daca perioada deplasarii in spatiul intracomunitar depaseste 7 zile si ajunge la 90 zile calendaristice consecutive cum se calculeaza diurna si daca este ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa nu deleg daca nu-mi sunt respectate drepturile de delegare? masayoshi masayoshi Am dreptul sa nu deleg daca nu-mi sunt respectate drepturile de delegare art. 44 (2)? Mentionez ca banii de transport ii iau din banii de ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul unei delegări? ce acte trebuie ... adina marginean adina marginean Cum se procedează în cazul unei delegări? Ce acte trebuie întocmite,și de către cine? Mulțumesc! (vezi toată discuția)