avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate

am cumparat un teren de la bunici la care la retrocedare sa retrocedat cu sonda pe teren am facut actul de vanzare cu sonda inclusa pe pamantul meu si acum ma judec cu ei pentru asi lua sonda de pe loc au venit cu un act de expropiere din 1963 nepublicat in monitor nu este publicat se poate a fi nul? Sonda a fost sapata in anul 1956 pe cand era pamantul an posesia bunicilor dar metionand atunci ca este de prospectiuni si nu sa facut nici un contract ce mai pot sa fac va multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Despagubiri onix39 onix39 am un teren cu act de vanzare cumparare pe care exista o sonda [EDITAT] am cerut sa ne intelegem cumva dar miau spus ca au cat de expropiere din 1963de la ... (vezi toată discuția)
Sonda onix39 onix39 cum am mai spus [EDITAT] a pus o sonda pe terenul bunicii mele in anul 1957 1958 ca dovada registrul agricol din 59/63la care se specifica ca sonda erea pe ... (vezi toată discuția)
Drept, mostenire olghi olghi buna ziua va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: bunicul meu la lista de recesamant din anul 1941stapanea 2500mp curte si teren ... (vezi toată discuția)