La aproape un an dupa un incident am un dosar ajuns la Parchet. In acel dosar si eu si un politist suntem pe rand faptuitor si parte vatamata. Eu pe 239 alin 2 c pen, el pe 250 alin 3 c pen. V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarele 2 aspecte :
1. Politistul poate sa ii foloseasca pe ceilalti agenti, care au fost de fata la momentul incidentului, ca si martori ?
2. Poate fi folosita in proces, ca si proba, o inregistrare video obtinuta de la un restaurant din zona unde s-a petrecut incidentul ?
Si ceilalti agenti pot avea calitate de martori ei fiind prezenti sau cunoscand imprejurari sau situatii legate de fapte.
Organele de urmarire penala si eventual instanta vor aprecia asupra utilitatii si concludentei inregistrarii , in cazul admiterii acesteia , fiind necesara atestarea veridicitatii ei prin expertiza de specialitate.
Agresiune
bobar
Buna,
sambata seara a suferit o agresiune intr-un club. ce masuri legale poate lua? Mi-a spus ca nu stie cine la agresat. in acea seara a chemat si politia ... (vezi toată discuția)