avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general documente incasare vanzarii hainelor de import
Discuție deschisă în Contabilitate în general

documente incasare vanzarii hainelor de import

buna ziua,tuturor. i-mi puteti spune ce acte am nevoie pentru comercializarea hainelor din import,prin intermediul unui magazin, cumparate solo pe baza bonurilor fiscale(nu sh),nu a facturilor? se platesc taxe in plus?multumesc,o zi bunaB-)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:56, 8 Mai 2011
ce inseamna "cumparate solo pe baza bonurilor fiscale" ?
nu pe baza facturilor; bonuri de casa de marcat.
corina bucataru a scris:
nu pe baza facturilor; bonuri de casa de marcat.

Interventie moderator:

Mesajul Dvs. tot nu ne lamureste suficient. Puteti fii mai explicita in exprimare ,va rog ? Inteleg ca Dvs. comercializati hainele respective ,iar incasarea se face pe baza bonului fiscal .

La ce fel de "taxe in plus " va referiti ? :sorry: Ce statut juridic aveti ? Sunteti societate comerciala , P.F.A. ,I.I?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare persoane fizice aling aling Buna ziua! Sper sa ma ajutati. Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea sa-si promoveze ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale la asociatiile de proprietari GRAI GRAI este obligatoriu de a se trece cif-ul asociatiei de proprietari pe bonurile fiscale in urma achizitionarii de materiale in lipsa unei facturi? si daca \\"nu\\" ... (vezi toată discuția)
Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)