avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de inchiriere

Buna ziua . Printr-un contract de comodat , eu fiind comodatarul am intrat in folosinta gratuita a unui utilaj. Eu la randul meu vreau sa inchiriez acest utilaj (printr-un contract de inchiriere) pe o perioada de 2 luni contra unei sume de bani. Este posibil acest lucru? Si daca da, eu in calitate de ce voi fi trecut in contractul de inchiriere? ( ca si proprietar al utilajului de ex? )

AM NEVOIE URGENTA DE UN RASPUNS

Multumesc!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:59, 6 Mai 2011
Daca nu este interzis prin contractul principal, se poate. Veti avea calitatea de locator!
Multumesc frumos ! Nu este stipulat in contractul principal de comodat...
Insa nu ar trebui inclusa totusi o clauza in contractul de comodat care sa-ti permita acest lucru?
Contractul de comodat a fost intelegerea partilor. Daca dumneavoastra si cealalta parte nu ati introdus o astfel de clauza, inseamna ca nu ati dorit sa apara acea interdictie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat urmat de contract de inchiriere caprice caprice Buna ziua . Printr-un contract de comodat , eu fiind comodatarul am intrat in folosinta gratuita a unui utilaj. Eu la randul meu vreau sa inchiriez acest ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere pe numele sotiei grandanat grandanat Bine v-am gasit. Sunt unic proprietar al unui apartament, pe care vreau sa-l inchiriez, insa as dori ca doar sotia sa apara pe contract ca si locator, si ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)