avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cum se poate obtine un certificat de producator?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cum se poate obtine un certificat de producator?

lucrez terenul parintilor, iar eu sunt domiciliat in alta parte, cum pot obtine certificatul de producator daca terenul este in proprietatea parintilor care sunt in grija surorii mele din alte localitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 6 Mai 2011
Aveti nevoie de urmatoarele acte :
- titlul de proprietate
- sa detina terenuri agricole in proprietate si sa fie cultivate cu ceea ce solicita
- buletinul de identitate
- cerere tip
- chitanta de la casieria primariei prin care se achita taxa speciala de eliberare a certificatului de producator
Certificatul se elibereaza de primarii comunelor, oraselor si municipiilor, la solicitarea producatorilor, care completeaza in acest sens o cerere tip.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin certificatul de producator remus.duta remus.duta Buna ziua.Cum se obtine certificatul de producator agricol?As vrea sa vand pepeni in piata (vezi toată discuția)
Certificat de producator tomacu_lucian27 tomacu_lucian27 daca am S.R.L. mai am nevoie decertificat de producator pt executarea a 2 sere si a produce legume pt vanzare? (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile de eliberare a certificatului de producator Ciprian_June_bh Ciprian_June_bh Buna ziua tuturor sper sa ma ajutati cu cateva lamuriri, problema mea este urmatoarea. As dori sa pun varza pentru muraturi si apoi sa o comercializez si nu ... (vezi toată discuția)