avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obiective de performanta si criterii de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obiective de performanta si criterii de evaluare

Am o intrbare obietivele precum si criteriile de evaluare trebuiesc facute pentru fiecare salariat in parte sau doar pentru functii de executie pe studii medii si pe studii superioare cum se faceau inainte. Multumesc frumos si as aprecia faptul ca totusi imi raspunde si mie cineva.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:58, 10 Mai 2011
Stabilirea obiectivelor de performanta individuala si a criteriilor de evaluare a acestora reprezinta un drept al angajatorului, potrivit prevederilor art. 40/1/f.
Criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor trebuie sa fie cuprinse in Regulamentul intern, potrivit art. 258/i.
Cum Regulamentul intern nu se modifica si nu se adapteaza cu fiecare noua angajare, opinez ca intocmirea criteriilor de evaluare ar trebui sa fie facuta pe posturi, in timp ce obiectivele de performanta individuala (eventual preelaborate pentru fiecare post) pot fi adaptate cerintelor de la data incadrarii salariatului, eventual si in corelatie cu salariul negociat (pentru salariatii din mediul privat).

Nefiind strict reglementata de Cod, e doar o opinie.
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2011
ContSters193759, utilizator
Am si eu o rugaminte.Are cineva un exemplu de act aditional la CMI cu modificarile intervenite de la 01.05.2011?Stiu ca obiectivele de performanta difera in functie de profilul de activitate al fiecarei unitati insa macar pt a-mi forma o idee asupra a ceea ce avem de facut.Multumesc!
Pentru documentare intrati si pe
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la c.i.m ContSters154162 ContSters154162 Contractele de munca vechi trebuie modificate in mod obligatoriu prin act aditional, acum odata cu intrarea in vigoare a noul cod al muncii? :-/ Si prin act ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)
Modificare cim de la 01.05.2011 giacris giacris In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)