Daca suntem 3 persoane care vrem sa iesim din indiviziune dar una e plecata in strainatate si nici macar nu a facut succesiunea, deci nu e inca mostenitoare, cum se procedeaza? #-o
Multumesc anticipat
ok , ma explic.... Bunica mea avea 2 frati. Si toti 3 au trait pe acest teren pe care parintii lor au constriut casa. Bunica mea a fost singura care a ramas de la varsta de 5 ani si dupa ce s-a casatorit si toata viata ei a trait si locuit pe acest etren si in aceasta casa.
Cei 2 frati ai ei , s-au casatorit in jur de 1950 si au plecat de acasa nici unul din ei nelocuind acolo. Bunica mea a avut un fiu unic, tatal meu care a locuit si el acolo iar dupa decesul tatalui meu am ramas mostenitoare pe 80% din teren si casa.
Cei 2 frati ai bunicii mele - care intre timp au decedat, au avut la randul lor 2 copii care nu au locuit niciodata acolo. Am inteles ca unul din ei locuieste in strainatate dar nu a facut actul de succesiune inca, din anul 2000 doar a deschis succesiunea si a ramas asa, dupa care a parasit tara locuind in USA.
Eu vreau sa fac iesirea din succesiune si nu stiu cum va fi.
Mostenie
aiurelu36
Tatal meu a decedat in 2009,si de atunci am discutii cu fratii lui pentru mostenirea ramasa de la bunicul din partea tatalui +casa cu terenul aferent unde a ... (vezi toată discuția)