avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... facultatile de 3 ani
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

facultatile de 3 ani

daca am terminat o facultate de 3 ani si ma angajez, sunt platit ca un calificat cu studii superioare?
Ma refer in kinetoterapie.
sunt obligat sa fac master?
Pot face un cabinet strict pe kineto sau si pe recuperare in general?
Am nevoie si de experienta in domeniu?
O adev. de voluntariat este suficienta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 17:12, 6 Mai 2011
Daca locul de munca respectiv prevede ca cel angajat sa aiba studii sperioare veti vi platit in consecinta, daca nu prevede studii superioare.....nu.
Nu, nu sunteti obligat sa faceti master, masterul in general este cerut pentru cei ce vor sa ocupe functii de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea studiilor superioare la locul de munca ContSters364710 ContSters364710 As dori daca se poate sa ajutati cu o informatie legata de recunoasterea studiilor superioare la locul de munca. De 7 ani lucrez la o firma de confectii, ... (vezi toată discuția)
Refuzarea primirii unui dosar la concurs pentru post cristinapavel01 cristinapavel01 Buna seara! Sunt kinetoterapeut cu master in bioingineria reabilitarii, am terminat facultatea de sport, specializarea kinetoterapie si motricitate speciala, ... (vezi toată discuția)
Pot obtine calificare de kinetoterapeut doar cu masteratul in domeniu? elena_blu elena_blu Buna ziua! Sunt la masterat la kinetoterapie, dar am terminat facultatea in alt domeniu. Ultima varianta a legii kinetoterapeutilor (amendamentele din 17 ... (vezi toată discuția)