Buna seara,
am avut un credit auto luat de la Volksbank pe carel-am achitat in totalitate in luna aprilie.
mi-au spus ca am un comision de intarziere la plata de 50 de lei pentru luna iunie 2009.
le-am explicat ca pe 17 iunie am avut un accident rutier si sotia mea a achitat rata pe 19 iunie, termenul fiid de 18 iunie.
comisionul nu este purtator de dobanda si le-am spus ca a fost un caz de forta majora , putand dovedi asta cu actele de internare in spital.
mi-au zis ca daca nu le platesc comosionul ma raporteaza la biroul de credit.
in toata perioada de 4 ani am achitat mereu inainte de termen rata dar pentru o zi intarziere(motivata) nu vor sa inteleaga acest lucru.
pot sa ma raporteze la biroul de credite sau acest lucru e valabil doar pentru rate?
Este bine sa faceti verificarea la o banca, apoi demarati procedura de radiere a inscrierii abuzive.
Bancile fac orice inscriere, nu tin cont de motive.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Birou de credit
Ovidiu Cozma
Buna seara! In anul 2015 am facut un imprumut la un IFN pe o perioada de 6 luni. Dupa putin timp am pierdut locul de munca, ne mai putand plati rata. Dupa 3-4 ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite
cl710521
Buna ziua,
acum 2 ani am avut probleme financiare, lucru pe care l-am comunicat bancii la care aveam un credit de nevoi personale in derulare, propunandu-le ... (vezi toată discuția)