avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Birou de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Birou de Credit

Buna seara! In anul 2015 am facut un imprumut la un IFN pe o perioada de 6 luni. Dupa putin timp am pierdut locul de munca, ne mai putand plati rata. Dupa 3-4 luni de intarzaiere mi-am gasit in sfarsit un nou job, continuand sa achit datoria fata de institutie. In perioada in care nu puteam achita rata, primeam SMSuri ca o sa fiu inregistrat in biroul de credit.
Zilele trecute am vrut sa imi fac un card de cumparaturi la o banca, dar aceasta a refuzat pentru ca BCul a dat un raspuns afirmativ. Ca sa inteleg: Banca nu a putut sa imi ofere cardul pentru ca apaream in BC ca fiind si acum cu datorii sau nu conteaza ca daca ai platit sau nu, tot esti rau platnic?
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 16:17, 26 Februarie 2018
Buna seara!
Despre Biroul de Credit S.A. aflati de aici [ link extern ]
Ati fost raportat la Biroul de credit deaorece ati platit cu intarziere; orice intarziere se raporteaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! se poate acționa în judecată un ifn pentru ca ... catalinbadea93 catalinbadea93 Bună ziua! Se poate acționa în judecată un IFN pentru ca nu mi-a actualizat situația în biroul de credit la mai bine de 4 luni de când am plătit ... (vezi toată discuția)
Datorie prescrisa ? dod1 dod1 Buna , Am si eu o intrebare . AM facut un imprumut pe 10 ani de la European Bank acum 8-9 ani . Am platit ratele timp de 2 ani dupa care au urmat numai ... (vezi toată discuția)