avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creditorul nu a inregistrat creditul la biroul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creditorul nu a inregistrat creditul la biroul de Credite

Buna seara,

Am o linie de consum deschisă la un IFN dar in urma unei interogarii la biroul de credite am observat ca acesta nu a inregistrat-o.

Atunci intrebarea mea este, daca creditul respectiv nu apare la biroul de credite, Creditorul poate sa ma mai raporteze daca nu achit creditul?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:51, 8 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta e si ideea, va raporteaza daca nu platiti ca si alti potentiali creditori sa afle ca sunteti rau platnic, altfel.. ce sa raporteze ?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
gi-jane2, moderator
Salut,

Un credit trebuie sa apara la birou in momentul inceperii lui, altfel cum ar putea stii o banca ce credite am in desfasurare?
Daca nu achitati, s-ar putea ca IFN-ul sa inregistreze si contractul si datoria in acelasi timp. Deci mai bine nu va mai ganditi la asta.
Dar nu se vad intotdeauna creditele de la IFN-uri in evidentele bancii. Daca nu platiti, sigur se vor vedea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit Ovidiu Cozma Ovidiu Cozma Buna seara! In anul 2015 am facut un imprumut la un IFN pe o perioada de 6 luni. Dupa putin timp am pierdut locul de munca, ne mai putand plati rata. Dupa 3-4 ... (vezi toată discuția)
Istoric birou credit Dedee23 Dedee23 Buna ziua daca figurez la biroul de credit cu mai multe credite luate lunar pe 2 sau 3 ani dar toate achitate integral in cazul in care doresc sa iau un ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)