avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creditorul nu a inregistrat creditul la biroul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creditorul nu a inregistrat creditul la biroul de Credite

Buna seara,

Am o linie de consum deschisă la un IFN dar in urma unei interogarii la biroul de credite am observat ca acesta nu a inregistrat-o.

Atunci intrebarea mea este, daca creditul respectiv nu apare la biroul de credite, Creditorul poate sa ma mai raporteze daca nu achit creditul?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:51, 8 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta e si ideea, va raporteaza daca nu platiti ca si alti potentiali creditori sa afle ca sunteti rau platnic, altfel.. ce sa raporteze ?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
gi-jane2, moderator
Salut,

Un credit trebuie sa apara la birou in momentul inceperii lui, altfel cum ar putea stii o banca ce credite am in desfasurare?
Daca nu achitati, s-ar putea ca IFN-ul sa inregistreze si contractul si datoria in acelasi timp. Deci mai bine nu va mai ganditi la asta.
Dar nu se vad intotdeauna creditele de la IFN-uri in evidentele bancii. Daca nu platiti, sigur se vor vedea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit Ovidiu Cozma Ovidiu Cozma Buna seara! In anul 2015 am facut un imprumut la un IFN pe o perioada de 6 luni. Dupa putin timp am pierdut locul de munca, ne mai putand plati rata. Dupa 3-4 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! se poate acționa în judecată un ifn pentru ca ... catalinbadea93 catalinbadea93 Bună ziua! Se poate acționa în judecată un IFN pentru ca nu mi-a actualizat situația în biroul de credit la mai bine de 4 luni de când am plătit ... (vezi toată discuția)
Istoric birou credit Dedee23 Dedee23 Buna ziua daca figurez la biroul de credit cu mai multe credite luate lunar pe 2 sau 3 ani dar toate achitate integral in cazul in care doresc sa iau un ... (vezi toată discuția)