avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie mincinoasa a angajatorului in fisa mea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie mincinoasa a angajatorului in fisa mea fiscala

Ce pot sa fac daca pe statul de plata apar niste sume iar la sfarsitul anului pe fisa fiscala angajatorul imi declara sume mai mari decat cele de pe statul de plata din anul respectiv?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 23:04, 6 Mai 2011
In care rubrica va apar sume mai mari in fisa fiscala?
Eu nu i-asi spune asa categoric o declaratie mincinoasa pentru ca acolo la finante e o coreletie intre ce rezulta din fisele fiscale la capitolul impozitul pe venitul din salarii ale tuturor angajatilor dintr-un an trebuie sa fie acelasi cu cat a declarat si platit firma luna de luna. Poate e o simpla gresala sau poate neintelegere din partea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O ultima informatie despre obligatiile fiscale ale asociatilor de proprietari sommyint sommyint In documentarul de mai jos, Directia Generala a Finantelor Publice informeaza contribuabilii - asociatii de proprietari - cu privire la obligatiile fiscale ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in completarea declaratiei 205 elga50 elga50 Cum trebuie sa completez decl.205 la rubrica de impozit in conditiile in care: - totalul impozitului pe 12 luni imi da o suma diferita decat daca calculez ... (vezi toată discuția)
Salariu nedeclarat Cornel29 Cornel29 Dupa 1 an la firma la care lucrez, in momentul in care am solicitat fisa fiscala am observat ca angajatorul nu a declarat toti banii care i-am primit. Pot sa ... (vezi toată discuția)