Ce pot sa fac daca pe statul de plata apar niste sume iar la sfarsitul anului pe fisa fiscala angajatorul imi declara sume mai mari decat cele de pe statul de plata din anul respectiv?
Eu nu i-asi spune asa categoric o declaratie mincinoasa pentru ca acolo la finante e o coreletie intre ce rezulta din fisele fiscale la capitolul impozitul pe venitul din salarii ale tuturor angajatilor dintr-un an trebuie sa fie acelasi cu cat a declarat si platit firma luna de luna. Poate e o simpla gresala sau poate neintelegere din partea dumneavoastra.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Salariu nedeclarat
Cornel29
Dupa 1 an la firma la care lucrez, in momentul in care am solicitat fisa fiscala am observat ca angajatorul nu a declarat toti banii care i-am primit. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.