bunicul meu a murit in cel de-al doilea razboi mondial si bunica mea s-a recasatorit nemaiavind un alt copil in afara mamei mele.in 1987 bunica a murit iar sotul s-a recasatorit fara a avea copii.dupa moartea bunicii s-a facut taxa de succesiune dar nu s-a facut punerea in posesie bunicul continuind sa stea in casa mama mea locuind in alta casa.cind s-a facut improprietarirea lau primit adeverinta mama pt. pamintul cu care a intrat in cap iar bunicul cu al lui impreuna cu bunica dar cind au venit titlurile de improprietarire era totul pe numele bunicului iar mamei mele nu i-a venit nimic ,ei continuind sa se foloseasca fiecare de partea lui.putem sa lasam totul asa si sa facem un act de vinzare cumparare cu sotia mostenitoare a bunicului (care este de acord) mentionez ca trebuie sa dezbatem intii succesiunea eu anticipind banii pentru cheltuieli.cum pot sa ma tutelez in cazul in care se razgindesc si pot sa fac un act unic in care sotia vinde partea ei si mama imi vinde partea ei.se poate face? va multumesc si va cer scuze ca sint cam lunga
Dupa cate am inteles ca intreg fondul funciar este trecut in Titlul de Propietate pe numele bunicului. Mai inteleg ca bunicul a decedat si a ramas ca succesori; bunica si mama Dv. La succesiune mama Dv. are o cota de 1/4 din mostenire si bunica 1/4. iar restul de 1/2 este a bunicii din titlul draprietate. Ca sa se poata face trazactiea trebuie reglementat statutul juridic al succesiunii si apoi contractul de v-c.Toate aceste formalitati le puteti face la BNP.=D> Succes