avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire asiguratorie
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire asiguratorie

Impotriva masurii porpririi asiguratorii dispusa de administratia finantelor publice ce se poate face, ce cale de atac exista? Multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: Searchph , utilizator 20:20, 13 Mai 2011
am inteles ca la data controlului aveati debite fata de firma controlata dar nu asta v-am intrebat. v-am intrebat daca la data instiintarii venite de la anaf catre firma dvs compensarea era facuta sau nu?
Nu era facuta.Factura este intocmita la data finalizarii lucrarilor din contract, dar dupa incheierea controlului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea asiguratorie Searchph Searchph Va prezint urmatoarea speta.In luna sept 2010 am semnat un contract cu o firma pentru lucrari de constructie, pana in luna decembrie s-au emis facturi de ... (vezi toată discuția)
Poprire asiguratorie anna2000 anna2000 buna ziua, datorii reciproce. emit ordin de compensare insa debitorul meu nu opereaza in contabilitate compensarea. anaf incepe executarea silita impotriva ... (vezi toată discuția)
Tert poprit in baza art 149 cod pr. fiscala rodica74 rodica74 Buna ziua. Societatea la care lucrez a primit de la Administratia Finantelor Publice o adresa de infiintare a popririi , prin care, in baza art.149 din ... (vezi toată discuția)