avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... POT SA FAC PROCURA LA NOTARIAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

POT SA FAC PROCURA LA NOTARIAT

POT SA FAC O PROCURA LA NOTARIAT ca altcineva sa imi ridice salariul si sa imi predea echipamentul de munca.ANGAJATORUL ma amenintat la tel o sa ei bataie de la colegi tai ca ne-ai reclamat si o sa vezi sfirsitul care o sa fie.CIT costa o procura.AM reclamat fostul angajator imi platea orele suplimentare la negru,fara fluturas la mina e ilegal ce a facut eu mi-am depus DEMISIA si am plecat.MA ajuta cineva pe mine
Cel mai recent răspuns: ELENA SCUMPU , Consultant fiscal 16:37, 7 Mai 2011
Da, se poate.
Costul procurii o aflari de la notariat!
Costul unei procuri difera de la un notar la altul .... De exemplu,
[ link extern ]

[ link extern ]
Costul unei procuri pt nevoia dumneavoastra este de pana in 30 ron.Tarifle difera de la notar la notar !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa intabulare oprita oprita Buna ziua As dorii daca se poate sa imi comunicati un raspuns referitor la o nelamurire; Daca am cumparat un apartament cu doua camere, baie ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale firmelor straine clujeanul73 clujeanul73 Desi la angajarea in cadrul acestei societati s-au facut nenumarate promisiuni, care urmau sa intre in vigoare incepand cu 01.01.2009, toate acestea au ramas ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cu un angajator abuziv FeelLikeANut FeelLikeANut Pe scurt: - la nici o saptamana dupa angajare, am fost anuntat ca am fost trecut in somaj tehnic (eu si inca alti cativa colegi noi) pentru ca asa mai face ... (vezi toată discuția)