avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Taxa intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Taxa intabulare

Buna ziua
As dorii daca se poate sa imi comunicati un raspuns referitor la o nelamurire;
Daca am cumparat un apartament cu doua camere, baie bucatarie,etc si doresc sa-l intabulez, cam cit m-ar costa, tinind cont de faptul ca am dat pe el suma de 72.000 lei (720.000.000) lei vechi. La intabulare se plateste in functie de valoarea cu care il cumperi.
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 10:20, 6 Noiembrie 2011
Daca l-ati cumparat prin act incheiat la notariat, atunci notarul s-a ocupat deja de intabulare. Intra in obligatiile sale.
Costurile unei intabulari sunt diferite,in functie de faptul daca apartamentul a fost intabulat anterior de fostii proprietari sau nu. Pentru prima intabulare este necesar sa se intocmeasca documentatia cadastrala, care necesita niste costuri suplimentare.
gasiti mai multe intrand pe:
[ link extern ]
asemenea aici puteti intreba ce si cum, sunand la nr. de tel. de pe portal..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru intabulare daydorina daydorina vă rog să mă îndrumati cum pot rezolva urmatoarea problema: am cumparat un apartament într-o vilă cu legea 112, am facut cadastru şi intabulare la ... (vezi toată discuția)
Tranzactii terenuri / carte funciara ACBE ACBE Buna ziua, Sunt interesat sa achizitionez un teren intravilan de aprox.600 mp. Folosinta terenului: FANEATA Alte informatii: terenul nu este inscris in ... (vezi toată discuția)
"inginerie" pfa wirtej wirtej 1.cu ocazia intocmirii documentatiei unui ap.vecin din casa vizavi de vinzare cumparare in 2009 un pfa(persoana fizica autorizata) uita sa treca si pe ce-l de ... (vezi toată discuția)