1.cu ocazia intocmirii documentatiei unui ap.vecin din casa vizavi de vinzare cumparare in 2009 un pfa(persoana fizica autorizata) uita sa treca si pe ce-l de al doilea proprietar trecind in fisa imobilului un singur proprietat in cota de 1/1 desi celalant apartament a fost cumparat cu toata documentatia necesara in 1998 si in contract se specifica clar mp.aferenti ap.si cota indiviza din imobil,contract v-c la notar si intabulare in 2002.
2.se pot atribui acelasi nr de ap.(de ex.nr 1) pentru doua apartamente la acelasi nivel tinind cont ca sunt doi proprietari diferiti si unul din apartamente a primit nr.1 in urma unei hotariri ale unui judecator de carte funciara in anul 2002 cu ocazia intabularii.,documentatia PFA-ului care atribuie acelasi nr.1 este facuta in 2009.
daca solutia rezolvarii exista doresc o "colaborare".ap.este situat in bucuresti.
1. In extrasul de carte funciara ce apare? Poate e doar o greseala de redactare.
2. Nu. In primul rand solicitati un extras de carte funciara si vedeti intai justificarea PFA.
Bineinteles ca exista solutia. Mergeti la biroul de carte funciara si solicitati rectificarea erorii materiale a cadastristului care a intocmit documentatia cadastrala pentru apartamentul vecin!B-)
Carte funciara
SPIREA
Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)