avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 112

Lucrez intr-un program de contabilitate de unde salvam xml si dupa aia intram in PDF asta ,, inteligent si le importam din bara sus document import etc. Luna asta la un moment dat nu mai puteam nici face modificari in declaratie ca fusese gresit coeficientul la fd. de ric . Am instalat si dezinstalat acrobatul de multe ori , incercand alte versiuni dar tot nu merge. Acum am descarcat si ultima vers, de declaratie si la fel numai mi-o deschide nu pot sa o completez nici manual nici sa fac import din pionier. Va rog sa ma ajutati daca stie cineva ce s-a intamplat. Cand deschid o decl. acum imi spune urmat: ACEST DOCUMENT A ACTIVAT CARACTERISTICI EXTINSE IN ADPBE READER. DOCUMENTUL A FOST MODIFICAT DDE LA CREEAREA SA ETC.
Cel mai recent răspuns: ContSters103316 , utilizator 09:08, 8 Mai 2011
Concret care este problema?
Eventual puteti sa actualizati Readar adobe dupa care se resetati sistemul
Concret nu mai pot face modificari sau sa import date in toate doc. PDF, declaratii si bilanturi. Am instalat si dezinstalat cred ca toate versiunile existentereader adobe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 2009 elena mituta elena mituta va rog ajutati-ma :( nu pot lucra in pdf bilant 2009,am incercat toate modalitatile, precizez ca pc are xp sp2 si adobe 9.3, dar nu este conectat la net, cum ... (vezi toată discuția)
Pdf to word IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna ziua, cum pot transforma un doc. pdf in doc. word a.i. sa pot modifica cate ceva in el? va rog sa-mi spuneti explicit, pt. ca de azi dimineata ma chinui ... (vezi toată discuția)
D112 alexandra68 alexandra68 cand deschid d112 imi da urmatorul mesaj: This document enabled extended features in Adobe Reader. This document has been changed since it was created and use ... (vezi toată discuția)