avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fidelitate fata de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fidelitate fata de angajator

Ce inseamna: '" angajatul are obligatia de fidelitate fata de angajator? Pot avea CM la doua firme, pe aceeasi functie? (cosmetician)
Cel mai recent răspuns: ContSters167247 , utilizator 09:29, 8 Mai 2011
nu tocmai, intrucat firmele, avand acelasi obiect de activitate, sunt implicit concurente.
[ link extern ]

Paragraful poate masca o clauza de confidentialitate, (care trebuie compensata baneste). Cereti precizari de la angajator. (explicit)
Concurenta neloiala se amendeaza...

:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de fidelitate suciu_diana suciu_diana Buna ziua, poate clauza de fidelitata stipulata de Codul Muncii, ca si obligatie a angajatului, sa fie interpretata ca si [b]clauza de incompatibilitate a ... (vezi toată discuția)
Incalcarea obligatiei de fidelitate prevazuta in cim bobocu81 bobocu81 buna un angajat al unei Sc, desafasoara activitati concurente, cu echipamentele frimei, masina, statii de masurare, conbustibil, consumabile...ce masuri se ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, ma puteti ajuta cu urmatoarea situatie? am incheiat ... vasi1987 vasi1987 Buna dimineata, Ma puteti ajuta cu urmatoarea situatie? Am incheiat un contract de munca acum 3 luni si am primit oferta de la un concurent. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)