avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... numele scris gresit in contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

numele scris gresit in contract

am incheiat un contract cu cosmote si mi'au redactat gresit numele de familie. am solicitat modificarea numelui pt a aparea corect in baza de date la serviciu clienti, fara niciun rezultat scontat. acesta, poate atrage anularea contractului? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 15:20, 8 Mai 2011
Solicitati in scris acest lucru anexand si actele necesare care stau in sprijinul celor afirmate de d-voastra. Evident trimise cu scrisoare cu valoare declarata ca sa aveti confirmarea de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Enel: schimbare titular contract, acelasi client. Cazimi Cazimi Am incheiat contractul cu Enel in 1990, inainte de pronuntarea divortului, in locuinta care a fost a parintilor mei, iar in prezent este a mea. Contractul a ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie /firma recuperatoare Dumitru-Mitica Dumitru-Mitica Buna ziua . Sunt nevoit sa apelez la cunostintele dvs din urmatorul motiv. Acum cativa ani am avut contract la Cosmote pentru 2 abonamente, eram la zi cu ... (vezi toată discuția)
Competenta - obligatia de a face ? civila sau comerciala ? nelush nelush Am si eu o problema. Am chenat in judecata pe COSMOTE, pentru a-i obliga sa-mi elibereze un listing detaliat pe lunile noiembrie, decembrie 2006, si ... (vezi toată discuția)