avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto

am si eu o intrebare in legatura cu inmatricularile auto:detin un automobil cumparat din italia si acum as dori ca sa il inmatriculez in romania.as dori sa stiu care este calea cea mai putin costisitoare din punct de vedere legal?
Cel mai recent răspuns: catacalin , utilizator 21:25, 30 Mai 2011
sti o varianta de a obtine nr. rosii pana la solutionarea procesului?nu doar pe 30 de zile, procesul poate dura si un an de zile...in timpul asta ce fac trag masina pe dreapta si o las sa rugineasca....?
numere rosii poti sa scoti de 3 ori cate 30 de zile adica 90 de zile. din cate stiu eu mai este posibilitatea elibarii numerelor rosii si a 4a, 5a si a 6a oara dar acest lucru se face doar in cazuri speciale.nu stiu care sunt acele cazuri speciale pentru ca nu am mai intrebat.sper ca tiam fost de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii pe perioada procesului de taxa auto vasis2 vasis2 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala ca pe toata perioada solutionarii unei actiuni de recuperare a taxei auto, de la depunerea ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu lucian1980 lucian1980 Vreau sa cumpar o masina dar ma ca ia frisoane cand ma gandesc la taxa de mediu. Normal ca masina vreau sa o transcriu pe numele meu chiar daca e ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)