avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit pierderea fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

pierderea fiscala

Buna tuturor,

Am preluat o firma cu multe probleme. Printre altele am sesizat ca fosta contabila a evidentiat in balanta analitica 121 pierdere fiscala alaturi de pierderea contabila. Este ceva normal? Eu stiam ca se tine extracontabil in Registru de Evidenta Fiscala.
Multumesc celor care vor dezbate subiectul...
Cel mai recent răspuns: Diana Ionela Timoscov , Contabil 19:07, 8 Mai 2011
Eu din câte ştiu în balanţa de verificare se evidenţiază soldului contului 121 care reprezintă pierdere contabilă. Registrul de evidenţă fiscală se utilizează pentru reprezentarea detaliată a veniturilor , cheltuielilor, cheltuielilor nedeductibile din diferenţa cărora rezultă profitul sau pierderea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profit contabil & profit fiscal mony_a mony_a as vrea sa stiu daca la repartizarea profitului/pierderi in 2012 chelt nedeductibila din anul 2011 ramane nedeductibila si in 2012.se face nota contabile sa ... (vezi toată discuția)
Pierdere contabila Cristina Vasile Cristina Vasile Imi puteti spune daca in anul 2007 am avut pierdere contabila( ct.117), cand pot sa o acopar daca in 2008 am avut profit? La sf. anului 2008 sau la inceputul ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre pierderea fiscala si pierderea contabila madalina1 madalina1 Buna, As vrea sa stiu care este diferenta dintrepierderea fiscala si pierderea contabila. Multumesc! (vezi toată discuția)