avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ccm la nivel de ramura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ccm la nivel de ramura

expertul contabil desemnat de instanta mi-a solicitat sa- i pun la dispozitie ccm la nivel de ramura petrom precum si dovada calitatii de membru de sindicat.In fluturasii de salarii apare retinerea cotizatiei la sindicat dar administratorul firmei nu mi recunoaste calitatea de membru al fsli .
Cum pot intra in posesia CCM ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:32, 15 Mai 2011
Ce pot sa fac daca sindicatul taraganeaza eliberarea documentelor solicitate de catre instanta,si este aservit conducerii ?
adisoi a scris:

Ce pot sa fac daca sindicatul taraganeaza eliberarea documentelor solicitate de catre instanta,si este aservit conducerii ?

Despre ce documente este vorba? si cine le-a solicitat?
CCM mi a fost cerut de catre expertul contabil desemnat de instanta .Am solicitat telefonic am trimis si o adresa prin posta dar fara rezultat.Liderul de snidicat ma tot amana.X-(
Expertul contabil ar trebuie sa solicite o copie de pe ccm-ul angajatorului si nu dvs .. de fapt, expertul se afla in în imposibilitatea rezolvării problemelor solicitate de către instanţa judecătorească.
În doctrină se opinează că atunci când nu se poate efectua expertiza contabilă, ca urmare a dificultăţilor întâmpinate, se întocmeşte proces-verbal de imposibilitate a efectuării expertizei contabile.
Daca stiti bine ce contract colectiv pe ramura va trebuie cared ca-i suficient sa-l cautati pe internet.
Nu cred ca exista vreun contract colectiv pe o ramura a economiei nationale sa nu fie disponibil pe internet.

Alte discuții în legătură

Refuzul sindicatului de a ma informa asupra ccm fsli adisoi adisoi ce pot face pentru a ma informa asupra continutului CCM la nivel de ramura pe care sindicatul aservit in mod evindent conducerii refuza sa l puna la dispozitia ... (vezi toată discuția)
Despre procesele petrom si petromservice !!!! cosminy_70 cosminy_70 doresc informatii de la cunoscatori in domeniu referitoare la procesele intentate de salariati si fosti salariati din domeniul petrochimiei ,petrolului si ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara -parat: petrom sa 72lia 72lia Buna ziua, Solicit ajutorul in legatura cu CCM 2005-2007 la nivel Petrom SA - art. 139, 176, 187, referitoare la cota de particip. a salariatilor la profit, ... (vezi toată discuția)